9:16 π.μ.
0
Πριν καλά - καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Αιτωλοακαρνανίας άρχισαν τα σενάρια για το ποιός προπονητής δεν θα κάνει  παρέλαση.
Πρώτο φαβορί θεωρείται, όπως και πέρσι στη Β', ο προπονητής της Φλόγας Παλαιομάνινας, Ανδρέας Κονδύλης. Η ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ τα τελευταία χρόνια είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστήσει. Ήδη από την ήττα στο φιλικό της Άρτας με την Αναγέννηση τα σενάρια φούντωσαν. Αν τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν είναι θετικά δύσκολα θα του δοθεί πίστωση χρόνου. 
Δεύτερος στη λίστα θεωρείται ο Παναγιώτης Τούρκας του Απόλλωνα Δοκιμίου ο οποίος  δεν διαθέτει ανάλογο ρόστερ με το περσινό που είχε ο Θόδωρος Λαυράνος. Ο Απόλλωνας μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι άλλαξε δύο φορές πρόεδρο.  
Στην τρίτη  θέση είναι ο προπονητής της Δόξας Καινουργίου, Νίκος Μιμιγιάννης, που δεν τα βρήκε όπως περίμενε στο Καινούργιο αφού ορισμένοι παίκτες από το περσινό ρόστερ αλλά και ορισμένοι από αυτούς που ήρθαν φέτος έχουν λάθος νοοτροπία ενώ και η διοίκηση είναι αδύναμη οικονομικά.
Στην τέταρτη θέση είναι ο προπονητής του Αρη Αιτωλικού, Γιώργος Ζήκος, ο οποίος καλείται να φτιάξει μια ομάδα που λόγω ονόματος είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Με πάνω από 20 καινούργιους παίκτες και με αδύναμη οικονομικά διοίκηση καλείται χτίσει ομάδα με στόχο τη σωτηρία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου